Full rulle.

Den här helgen har varit fullspäckad.


Igår var jag och Frida till Sundsvall. Det måste ha sett ut som att jag skulle flytta till min första lägenhet, fasen vad jag köpte mycket saker. Lite annan shopping blev det också men inte mycket, det är inte skönt att springa i affärer med stor mage och vätska i kroppen. Var glad över mina inköpta stödstrumpor, utan dom hade jag aldrig klarat gårdagen.


Och idag har jag varit på ett bröllop. Litet och intimt så jag är verkligen glad över att jag fick dela dagen med dessa fina människor.  Madde sjöng så fint så jag behövde bara se Alex så grät jag.
Bjuder på en bild på brudparet.

Besök hos BM.

Min plugg motivation verkar ha kommit tillbaka men motivationen för att blogga är fortfarande försvunnen.

Har suttit i stort sett hela dagen och kvällen och nött instuderingsfrågor och gamla tentor men hur mycket som fastnar är osäkert.  Känns som en enda djungel av konstiga ord och termer.
Var ner till barnmorskan idag också, inget nytt ultraljud blev det. Jag låg fortfarande över kurvan men bara 2 cm den här gången. Jag fick en massa papper om förlossningen och smärtlindring, nu börjar det närma sig även fast det känns som det är en hel evighet kvar.

Skämmes!

Jag har blivit dålig på att blogga på sistone och ändå gör jag absolut ingenting om dagarna. Tar mig inte tid till att plugga heller! Latmasken har flyttat in och verkar inte vilja göra sig nån brådska att försvinna.
Skulle ha behövt packa också men det går inte heller, istället lever jag i en röra! Skulle ha haft någon som pushar mig att ta tag i saker.
Jag hoppas hoppas hoppas att jag får börja flytta i helgen, mina möbler kommer nämligen på fredag så det skulle vara ypperligt!
Ingen som behöver en soffa btw?

Luleå för sista gången.

Jag har varit i Luleå den här veckan för den sista inneveckan för den här terminen. Känns väldigt skönt att inte behöva åka upp förrän i september och då med en liten bebis också!
Veckan gick fort, vi hade både dissektion, palpation och världens jobbigaste tenta. Jag är glad om jag klarat 1 av 3 delar. Läste någonstanns att statistiken visar att 80% kuggar på anatomi tentan första gången.
Så här såg det ut när jag körde hem igår
Och så här ser det ut idag. Vars är sommaren?!

RSS 2.0